lördag 15 juli 2023

Halvvägs in i sommaren

 Så är vi plötsligt mitt i sommaren. Denna ljuva årstid som av någon anledning känns kortare än de andra.

För ett par timmar sedan kom jag och maken tillbaka till radhuset i Uppsala, efter att ha tillbringat en vecka med hela familjen i Torekov. 14 personer varav 5 barn under samma tak i 7 dygn. Det har varit intensivt, högljutt, livligt och alldeles, alldeles underbart! 



De två minsta barnen 2 och 4 år skiftade snabbt i humöret och kunde gå från skratt till gråt, lek och slagsmål på sekunden. Så sjöng båda för full hals, refrängen på Nordmans låt; "Släpp alla sorger vi går vidare", och dom visste ju inte hur väl just de orden stämde in på deras liv. Underbar ålder!


De tre äldre hade full fart från tidig morgon till sen kväll. Och vi vuxna var inte sena att hänga på i lekar, tävlingar och spel. Strandhäng, bad, solnedgångar, quizz, yatzy, kortspel, kinaschack mm.


Vi hade tillgång till cyklar, och det tog bara några minuter ner till havet. Drömläge, när jag ser bilderna, längtar jag redan tillbaka!


Det var inte bara solsken, men efter regn kommer regnbåge!


Det är ren och skär lycka, att få umgås med sina vuxna barn och som jag skrev i ett instagraminlägg (med bl a den här bilden) så är mamma-titeln, den allra bästa! Dom blev ju så bra allesammans, och det är ju så spännande att få ta del av deras liv och att få umgås med deras respektive och sina barnbarn.


Här är den yngsta och den äldsta i huset. Den lilla drama-drottningen som alltid sökte tröst hos sin farfar. Men han har inget emot den uppmärksamheten kan jag ju säga.....


Och i den där magen, som nästan nuddar sanden, ligger en ny liten människa som utökar familjen.


Kvar i Båstad för att festa är yngsta dottern. Dotter nummer två och hennes make är i Malmö på bröllop. Näst äldste son är på Näs fabriker för några dygn med familjen. Äldste son med familj hälsar på goda vänner i Kungshamn.
Vi blev plötsligt alldeles ensamma här i radhuset och det känns lite tyst och konstigt. Men så tacksam är jag, och nu ska vi "landa" och hämta hem lilla vovven som varit bortlämnad. 
Innan nästa äventyr tar vid.
För än är halva sommaren kvar!









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar