onsdag 1 mars 2023

Money can´t buy you happiness....



Ibland ska man ha tur!!
Jag börjar närma mig halsringningen på min Islandströja av garnet som jag köpte i somras i Reykjavik. Utan att tänka mig för så gjorde jag bredare resår både i nederkant och i ärmar, vilket betydde att den nyans som jag använt, nu tog slut mycket snabbare, och inte skulle räcka till mönstret i oket och halsringningsmudden. Så tanklöst av mig. 
Men idag ringde jag och frågade garnaffären Röda Ladan om dom möjligen hade just det färgnumret, och tänk, att dom hade det! Första gången dom hade just den nyansen också. Jag blev överlycklig, och satte mig i bilen direkt och for ut till Rasbo, där sagda affär ligger.
Eftersom jag på symässan i fredags köpt på mig garn till ett annat projekt, så passade jag på att köpa till för att kunna göra fler av detta och så köpte jag garn till sommarsockor.
Jag kom liksom i stämning, och så tänkte jag att jag faktiskt använder en massa vävgarn just nu.
Jag har ju lovat mig själv att jag inte bara ska handla på mig utan att använda upp av det som finns hemma i första hand. 
Nu riktigt kliar det i fingrarna på att sätta igång med de nya projekten, jag blir som ett barn i en godisbutik när jag står där och väljer bland alla nystan och härvor!
Men just nu, har jag en mandelkaka i ugnen som noga får passas för att inte bli bränd. I morgon ska jag ha en liten bjudning, så jag återkommer här på fredag!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar