tisdag 7 mars 2023

Jag är hel, månen är full


 Tänk så mycket roligt det finns att göra! För tillfället sitter jag och knåpar ihop vimplar med olika applikationer. Det ska bli en 2-årspresent till en Mars-flicka. Har 20 sidor att fylla med bilder, men nu är det bara fyra kvar innan jag ska vändsy, göra kanaler och trä i en lång snodd. 

Fick göra ett avbrott från symaskinen och besöka tandläkaren på eftermiddagen. I julas bet jag sönder en tand. Har egentligen inte haft några större problem, mer än att det fastnar mat i den, men anledningen till att jag inte ringt och bett om en tid, är för att jag inte velat gå till en ny tandläkare. Men nu har kära maken hoppat in och jobbar i tre månader, och i eftermiddags förbarmande han sig över mig. Och hos honom är jag så trygg, så trygg. På 25 minuter var allt fix färdigt och jag känner mig hel igen. Det gick så bra att äta semla ikväll, inget som fastnade! Sen fattar ju jag att när det verkligen gäller, så lär jag få acceptera en ny tandläkare, men nu kunde jag ju skjuta upp det!
Imorgon kväll ska vi gå ut och använda en av hans och kollegans avtackningspresenter, nämligen ett presentkort på vinprovning. Visserligen var det bara presentkort till själva tandläkarna, men dom har varit snälla och bjudit med sina makar. Dom ville väl ha trevligt sällskap!!

Ikväll är det fullmåne, men tyvärr gömmer den sig bakom alla moln. Sofia Sievertsdotter skriver så här fint om den;
När fullmånen lyser över mig, påminn mig om att jag också är hel. Hjälp mig att fylla varje cell i min kropp med ömhet, förtrolighet och tillit så att sjukdom, rädsla och små tankar inte längre får något syre. Låt mig leva med full kraft.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar