torsdag 16 juni 2022

TACK för tacket!!


Igår blev en riktig egoboost-dag! 
På schemat stod egen utvärdering över läsåret och därefter lunch med avtackningar. Jag misstänkte ju att jag var en av de som skulle avtackas. Hade lite försynt sagt till min kollega (det är nämligen hon och jag som tillsammans haft hand om dylika uppdrag) att jag ju faktiskt skulle sluta innan min egentliga pension så det behövdes inget särskilt.
Men så oerhört glad jag är att hon inte lyssnade på mig!
Det var tal och det var upptåg och det blev så fantastiskt personligt att jag bara njöt och kände mig så glad och tacksam!
Jag fick så mycket presenter och blommor. Till och med ett bord!! Eftersom jag på instagram skrivit i ett inlägg att nu var det dags för mig att #drinkchampagneanddanceonthetable. Blev dessutom tvungen att kliva upp på det där bordet och visa några dansmoves för hela kollegiet. Sen bara stod jag och tog emot ovationer och gratulationer och folk som kom och kramades och bedyrade att dom skulle komma att sakna mig.
Kan man få bli avtackad någon mer gång.....??
Kvällen bjöd sedan på AW hemma hos vår musiklärare, som för övrigt också ska sluta, dock inte pga pension utan hon har fått jobb på svenska skolan i Marbella.
Vi gick efter några timmar vidare till 7 Flaskor och drack drinkar, och dagen till ära, blev jag bjuden på hela det kalaset!

Det blev en blöt avslutning på kvällen!!
Dock inte pga för många drinkar, men när jag cyklade hem utbröt ett åskväder och himlen öppnade sig. Jag var genomblöt innan jag kom hem!!



Tendenser till samma typ av väder idag.
Jag bjöd kollegiet på kakor till förmiddagskaffet, gjorde klart den sista städningen i salen och åkte sedan hem och städade huset. Maken kom hem brunbränd och nöjd från sin seglats och jag tog en promenad innan det var dags att laga middag. 
Det var då jag tog den här bilden. Jag insåg hur snyggt åskmolnsblått och försommargrönt är ihop!

Och jag är fortfarande euforisk efter min avtackning!
Så TACK för tacket!!!



 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar