tisdag 21 december 2021

SkallePer och jag.....

I fråga om mående, så är ju allt relativt! Jag är fortfarande hostig, hes, tjockskallig och seg, men jag tror nästan att Frasse mår en smula sämre! 

I eftermiddag så fick dottern hämta hem Frasse, från veterinären i Borlänge. Han har gjort en stor öronoperation, därför är han halvt SkallePer och bär en tjock krage för att inte komma åt att klia sitt stackars öra. Halvt döv är han också och groggy av all smärtlindring. Dessutom fick han inget vidare mottagande när han kom hem. "Kusin Majsan" (yngsta dotterns lilla vovve) kände inte igen honom, så hon reste ragg och morrade, när han skulle in i sitt eget hem. Förmodligen hade han doft från veterinärsjukhuset och kanske en annorlunda doft pga stress. Nu har han blivit vaktad hela kvällen. Han ligger i sin hundsäng, hon sitter en meter ifrån och iakttar. Man skulle verkligen vilja veta vad som rör sig i deras huvuden!

I mitt huvud rör det sig just nu inte så mycket över huvud taget. Men tack och lov så testade jag negativt, även den här gången. Det betyder dock inte att jag är frisk, men ändå lite sjuk i positiv bemärkelse. Jag skulle egentligen befunnit mig i Insjön ikväll, men allmäntillståndet beordrar mig hemma-vistelse ännu några dagar. Imorgon ska jag ändå försöka ta mig till mataffären och systembolaget!

Jag är ändå tacksam att det inte är jag som är SkallePer......

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar