onsdag 1 september 2021

Jag ska hålla mig tipp topp!

Hjälp mig idag att sakta in och möta höstens första dag. Låt mig minnas sommarens skratt året runt. Gör mig öppen för kallare vindar, röda löv och tända ljus. Låt mig leva tillsammans med naturens årstider. (Sofia Sievertsdotter)


Jag kan inte direkt säga att jag "saktat in" då dagen bestått av lektioner på förmiddagen och efter lunch fyra timmar av utvecklingssamtal. Är ganska trött på min egen röst som mal på och mal på om samma sak om och om igen. Imorgon blir det samma visa. Lektioner på förmiddagen och samtal på eftermiddagen.
Desto skönare var det att ta en riktig långpromenad efter middagen. Det var faktiskt ganska mörkt när jag kom hem. Solen går ner redan 19.50.
Så här höstens första dag har jag startat med vitaminer och mineraler och kost-tillskott. Även om jag inte slutar med kött, fisk, smör, socker och vin så kan man tillsätta sådant som gör gott för hälsan! Dessutom pressade jag en citron och rev ingefära till en shot i morse. Det är många elever sjuka på skolan, och jag är livrädd för att dra på mig något nu när det bara är en och en halv vecka till dottern ska stå brud.
Här ska allt motas och jag ska hålla mig tipp topp!!
Tankens kraft!!

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar