måndag 13 september 2021

Tårar...

Det blev en del tårar i lördags. Vi var många som snörvlade i kyrkan och under talen på middagen så blev både brud och brudgum rörda till tårar. 
Jag hade en tanke om att bruden-dottern skulle bryta ihop och gråta veckan efter bröllopet, när allt var över. Det som hon planerat för under två år.
Men den som bölade hela förmiddagen idag. Det var jag......
Inte alls av sorg, men jag fick någon slags mental och känslomässig krasch. Jag tittade på bilder, lyssnade på musiken och grät. Som synes på bilden här nedan gick det åt en del pappersnäsdukar under vigselakten. Fotograf Jona Granath.


Sen tog jag mig i kragen och satte igång att städa huset och tvätta lakan. Kunde ju inte sitta där och böla.


 Och för att ytterligare distrahera mig åkte jag till blomsteraffären och köpte hem lite fägring. Köpte också ett par vackra höst-buketter och åkte hem med till sönerna med familjer. Har liksom gjort tidräkning fram till bröllopet. Nu när det är över är det dags att bejaka hösten och ta itu med livspusslet i vardagen!  Kanske blir det fler tårar, men jag hoppas i så fall att de är av liknande anledning som under helgen. Glädjetårar eller känslotårar. Möjligen lite sorgetårar efter någon riktigt bra film också....


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar