torsdag 23 september 2021

Just nu


En liten råbiff och ett glas franskt rött,


Doft,


                Hörsel, menyns 7 drinkar byggde på temat "De 7 sinnena".

Var på AW på 7 Flaskor igår. En förrätt och ett glas rött och därefter två goda drinkar i goda vänners lag och i stearinljusens sken, med höstvindar vinande utanför dörren. 

På sin plats och extra njutningsfullt just nu, när det är väldigt turbulent i skolans värld. Särskilt i vår skola, där eleverna är mer än lovligt vilda. Det är rörigt i korridorerna på raster, det har varit gängbildningar och slagsmål. Vi har haft besök från andra skolor med stora bråk som följd. Det förekommer smällare inomhus. Det är kränkningar och smutskastningar  på sociala medier. Det har uppstått hotfulla situationer elever och lärare emellan, och jag har kollegor som går på knäna. Det är tungt helt enkelt. 

I morgon har vi studiedag, när vi ska organisera en elevdag årskursvis, vi ska ta fram och dokumentera E-betygsuppgifter i respektive ämne och vi ska ha en datagenomgång.

På kvällen ska vi ha födelsedagsmiddag på restaurang Dryck och mat. På lördag ska jag till Strängnäs på textillärarträff. På söndag är det dop. 

Återkommer söndag kväll

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar