lördag 12 juni 2021

Ta ingen avec....

 ....särskilt inte när du ska hämta barnbarn och åka till Junibacken morgonen efter!

Det blev en väldigt trevlig middag igår kväll. Det blev champagne, färsk sparris, det blev en exklusive Pinot Noir och kyckling och sen en tryffeltårta med jordgubbar, som matchade alldeles ypperligt med konjak. 

Lika o-ypperligt som mitt huvud kändes i morse.

Men vi hämtade upp två förväntansfulla barnbarn 08.30 i morse och bilade till Stockholm


Umgänge med dom här godingarna kan ju få vem som helst att bli pigg, alert och på gott humör, och vi fick en supermysig dag tillsammans med promenad längs vattnet på Djurgården, tre intensiva timmar inne på Junibacken, glass vid Strandvägen och som avslutning en fika hemma hos släktingar på Gärdet.




Det var den här damens födelsedagspresent från farmor och farfar, för exakt en månad sedan fyllde hon 6 år! Storebror fick såklart också följa med. Hon skulle också få välja någon sak i butiken, och det var inte lätt, men efter mycket funderande fram och tillbaka blev det en t-shirt i rött med en Pippi Långstrump-logga på.
Nio timmar senare lämnades de två barnen av hos föräldrarna och vi åkte hem och svängde ihop en pasta och sträck-såg tre avsnitt av serien "Allt vi döljer" på Svt Play. Sevärd!
Nu ska det bli skönt att krypa till sängs.
Hoppas ingen av barnen, eller vi vuxna drömmer mardrömmar om Katla-draken i natt! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar