måndag 7 juni 2021

Nyans som hallonsorbet.....


Jag är så nöjd med månaden nyans på mina naglar! Tycker att den påminner om hallonsorbet, en riktigt sommarfärg! Så sommar det är i detta nu!
Det har varit så varmt idag, kvavt. Vilket på eftermiddagen resulterade i ett åsk- och regnväder. Vi satt ute och åt grillad lax och asiatisk sallad och regnet smattrade på altan-taket och det doftade så gott av nyslaget gräs och blöt grönska.
Äldsta dottern bestämde sig för att stanna kvar några extra dagar. Hon jobbar ju ändå hemifrån och ville hellre vara kvar här med sällskap, eftersom hon alltid är ensam i veckorna, när pojkvännen ändå jobbar nere på västkusten. Han veckopendlar.
Och eftersom den äldsta dottern var hemma så kom även dem yngsta hem i förmiddags. Hon har ett par lediga dagar innan nästa jobb-pass. 
Det blev nästan som "förr i tiden", i synnerhet på sena eftermiddagen när yngsta dottern skulle vaxa sin storasysters armar, för att få bort hårväxt. Det var skratt och fniss från den ena och skrik och vrål från den andra. Det gör ont att ta bort oönskad hårväxt. Hon tycker det är väldigt orättvist att allt hon fått ärva från sin far, är hans håriga armar..... Själv är jag befriad från kroppsbehåring. Annars får hon ofta hör att hon är lik sin mamma. Det finns väl likheter från mig att avsky också.....
Men hallonsorbet-naglar ärver man inte, det får man ordna på egen hand!


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar