söndag 6 juni 2021

Examen, cykling och nationaldag!


Master programme in Digital Business Management, Business Administration. Ja, så heter den Master yngsta dottern tog examen i, i fredags. Nu väntar arbetslivet, i vad, det är ännu ovisst. I sommar blir det arbete i Gant-butiken.
Men i fredags och lördags så var det ingen tanke på den framtiden, bara ett enda stort firande! Med syskon med familjer på innegården på Salagatan på fredagkväll. På lördag slöt även farbröder, fastrar och moster upp och vi firade hela eftermiddagen här i Flogsta i finvädret.


Idag skulle jag äntligen få premiärcykla min födelsedags-mountain bike! Äldsta dottern blev med och vi trampade genom ljuvlig försommargrönska  till Vreta udde-


där vi njöt medhavd fika till vågskvalp-ackompanjemang.


Väl hemma igen (med smått ömmande rumpa och ett ont knä) så blandade jag till en liten nationaldags-drink.
Grannen ska ha en konsert i trädgården, musik på dragspel, fiol och bas, kända sommarvalser så att man kan ta en svängom på gräsmattan. Men dessvärre sätter mitt värkande knä käppar i hjulet för dansandet. Så vi nöjer oss nog med att lyssna, äta Sallad Nicoise och dricka kylt rosé-vin.

Jag har lämnat betygs-hetsen bakom mig och känner mig nöjd med det som blev. Nu ska jag ta sats för de sista tre dagarna med elever, men i kväll njuter jag bara av försommarkvällen utan en tanke på det!


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar