söndag 19 februari 2017

Det blir inte alltid som man tänkt sig, men det kan bli bra ändå!!!



Hittade på You-tube ett litet smakprov från konserten vi var på igår. Oj vad det svängde!! Det var såååå bra!!  Tänk vilken musik det gjordes på 60-talet! Och både Björn Skifs och Tommy Körberg låter dessutom så mycket bättre nu än vad dom gjorde då.I drygt två timmar, i högt tempo, bjöds vi på underhållning av högsta klass. Kom inte och säg att man är slut som artist när man närmar sig 70!!

Tanken var att vi skulle ha en hel-helg i huvudstaden, maken och jag.  Hotell var bokat och vi hade flera aktiviteter planerade. Dock halkade ju maken förra helgen och har dragits med värkande rygg hela veckan. Igår morse hade värken gått ner i höften vilket innebar att han hade svårt att gå. Vi beslöt att avboka hotellet och ta bil fram och tillbaka över dagen.
Dock skulle vi åka lite tidigare så vi kunde gå ut och äta något gott före föreställningen.

Jag strök en glittertröja och skulle dagen till ära lägga en festmakeup! Har en blågrå glitterögonskugga som är så snygg och ger riktigt fina sotade ögon. Bara det att just idag var min högra hand extra skakig.... Trots full koncentration och förstoringsspegel, så hamnade all ögonskugga UNDER ögat....... Resultatet blev som om jag fått en rejäl snyting,,,,,,
Suck!! Efter tredje försöket blev det ändå ok.

Vi parkerade bilen på söder och promenerade i sakta mak mot Globen-Hovet-området för att hitta en restaurang som motsvarade våra förväntningar.
Det fanns ingen.
Slutade med att vi hamnade inne i Globengallerian. Maken beställde en fläsknoisett, jag tog en burgare.  Noisetten var kall, burgaren var torr och trist. Utsikten från vårt bord var H&M. Klockan 17 stängde stället. Då tog vi varsin kaffe på EspressoHouse, som stängde 20 minuter senare. Vi intog alltså platsen på Hovet kl 18.00, 1 1/2 timme innan konserten. Visserligen har jag aldrig varit på Hovet, och lite spännande var det, men inte så att spänningen höll i sig hela tiden.......
TUR att konserten var så himla bra! Efteråt var allt misslyck glömt och i bilen hem satt vi och småsjöng på låtarna!! Väl hemma blev det varm choklad och knäckemacka med ost!!

Och nu har söndagen förflutit.  Vi premiärfikade med kaffe och våfflor på altanen. Jag har bakat semmelbullar och jag har packat väskor inför den stundande veckan!
Imorgon förmiddag kommer min syster och hämtar upp mig för en road-trip söderut!
Återkommer här på bloggen om en vecka!
På återseende!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar