lördag 14 februari 2015

Mer alla hjärtans dag än någonsin!



Valentines day, eller Alla Hjärtans Dag, är för mig ett tämligen nytt påfund. Maken och jag har t ex aldrig någonsin uppmärksammat denna dag, det har varit "träffsdag", förlovningsdag och bröllopsdag som firats. Men sedan ett antal år tillbaka, verkar det bli större och större. En handlarnas möjlighet att tjäna lite extra kosing, såklart.
Det började redan i morse, med att sonen skulle fixa små överraskningar till sin Annika, så jag tog barnbarnet och lilla vovven ut på en morgonpromenad.
Därefter tillbringade jag dagen på Älvsjö-mässan och "Syfestivalen", tillsammans med en kollega och en f d kollega. Ja, så var det några tusen andra tanter förstås. Fick med mig lite broderigarn och en yllekjol.
När jag kom hem så hade jag fått blombud! En bukett med 40 stycken röda tulpaner och texten: "Be my valentine? Inget namn, ingen signatur, ingen hint överhuvudtaget, om VEM det kommer ifrån.
På vardagsrumsbordet stod nästa bukett med fantastiska tulpaner och ett kort från Annika, hon hade dessutom gjort marängbottnar. Och på bilden ser man vad det blev av dom!
Nu ligger jag till säng, med magen i fyra hörn, och ska försöka smälta tårtan, och sova!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar