torsdag 26 februari 2015

I väntans tider

I väntans tider går sonhustrun. Lite drygt två månader kvar till förlossning med fogar som är i upplösningstillstånd. Plötsligt kan hon bara skrika rakt ut, då har hon liksom fastnat i en position och kan knappt komma loss.

I väntans tider fick jag sitta på lunchen då jag ringde försäkringskassans kundcenter och hamnade med könummer 149!! Det gick dock på 25 minuter och så fick jag framföra mitt ärende om att jag vill ta ut VAB-dagar för barnbarnets räkning. Ungefär två dagar i veckan kommer jag att vara hemma för "vård av barn", sonen arbetar ju ofta helg och är då ledig 1-2 vardagar. Det kommer att bli ett pusslande för att få det att gå ihop, Kommer  att få förbereda och efterarbeta med de klasser som (förhoppningsvis) får vikarie, men det får gå.

I väntans tider går också lilla vovven, som borde börjat löpa för länge sen. Det känns som att hon haft pms hur länge som helst. Hon är gnällig och rastlös om dagarna. Kan väl kanske också bero på att matte numera är borta väldigt mycket pga jobb och på konkurrensen på uppmärksamhet från lilla barnbarnet, som dessutom ofta vill störa henne när hon ligger i sin hundkorg och vilar.

Men nu väntar jag inte en sekund till på att krypa i säng!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar