torsdag 12 februari 2015

Balance is something you create!

 

Och just nu känner jag mig väldigt välbalanserad! Nybadad och insmord, harmonisk efter kvällens yogapass och med vetskapen att jag nu inte behöver tänka på skolan förrän om tio dagar. Det är visserligen arbetsdag imorgon, men jag har tjänstledigt, eftersom vi ska på min mosters  begravning.

Jag tror nog att jag är ganska bra på att få balans i mitt liv.  Försöker sova lagom mycket, äta varierad och nyttig kost, njuta om jag äter och dricker lite onyttigt, skratta, beröra, röra på mig, blir bättre och bättre på att inte oroa mig, inte ta åt mig av dumheter, vara tacksam för saker osv.
Men visst får jag jobba på det ibland, när jag t ex faller i gnällfällan om jobbrelaterade saker. Har ju bestämt att så länge jag inte gör något åt saken och byter jobb, eller slutar, så ska jag inte gnälla över saker som har med jobbet att göra heller. Gnälliga människor är så fruktansvärt tråkiga, och det vill jag ju inte vara!

På yogan var jag i balans i Kråkan, en kort, kort stund idag. Däremot gick det sämre med Örnen, där var jag tvungen att ha tårna kvar i golvet.

Men som sagt, det är jag själv som skapar balans!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar