fredag 27 februari 2015

Charmfaktor

Varje kväll innan sängdags, sitter jag en stund med min broderiläxa. Det tar tid att brodera, och det är en del av charmen med det! Dessvärre ser det ut som att jag måste ta upp mitt-delen på mitt broderi. Ca 8-10 timmars arbete. Jag är inte nöjd. Men jag känner att det är också en del av charmen. Tror inte maken tycker att det är lika charmigt, eftersom jag lagt hans skrivbord vid fönstret, i beslag. Mitt syrum är ju ockuperat och det är så skönt att ha allt ligga framme, så han får nog stå ut en stund till.

Har ändå gjort en paus ikväll och satt vid tv:n för första gången på veckor. Det var premiärprogrammet av "Let´s dance", och jag tycker det är så himla roligt att titta på. När jag ser det undrar jag varför jag inte blev professionell dansare, istället för syslöjdsfröken?!  Fast å andra sidan, när jag kommer in i en blomsterbutik, undrar jag alltid varför jag inte blev florist istället för syslöjdsfröken?!

Men som syslöjdsfröken får man så mycket annat "spännande" att rodda i..... Idag har jag t ex fått rådda i ett problem med elever som försöker få administratörbefogenheter på skolnätet.
Tack och lov att det är helg nu!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar