onsdag 25 februari 2015

Kära dagbok

Arbetsdag med lektioner och konferens och så satt jag kvar och fixade lite på First Class. Det är forumet på nätet som folkhögskolorna använder sig av och där jag redovisar mina läxuppgifter från broderikursen och samtidigt ger feedback på andras arbeten. Att jag satt kvar och gjorde det på jobbet, beror på att vi skulle ha syjunta hemma hos en som bor alldeles nära skolan, och det kändes onödigt att bara åka hem och vända.
Jag hade med ett av mina läxarbeten och jobbade på innan fikat. Fikat har en förmåga att bli längre och längre för var gång vi ses!
Kom hem strax efter tio och satte mig och pratade med sonhustrun som varit på läkarbesök idag, hon har besvärlig foglossning och läkaren vill att hon avlastar sig med kryckor, men eftersom hon domnar i handlederna ska hon även få skenor för underarmarna. Så fick hon värktabletter på recept, men dom tänker hon inte hämta ut, säjer hon.  Hon får inte lyfta och gå bara korta sträckor utan belastning, dvs inte dra någon barnvagn eller dylikt.
Inget vidare ljust läge när man har en ett-åring som pockar på uppmärksamhet hela tiden!
Imorgon ska jag på medarbetarsamtal och tänker berätta att jag funderar på att bli farmor på heltid framöver. Sonen kan ju inte sjukskriva sig, eftersom han just tillträtt ett vikariat som butikschef! Får se hur min chef reagerar, men för mig har alltid familjen haft prio ett!
Maken som varit på tandläkarhögskolan i Huddinge, kom hem strax efter mig och stöp genast i säng, han snarkar redan.
Dottern hade lagt sig och jag satt en stund och pratade med henne och gosade med lilla vovven.
Och nu är det tyst i hela huset och även jag tänker krypa ner under täcket! God natt!
Detta blev som en gammaldags dagboksanteckning.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar