söndag 29 januari 2012

Kvalitetstid!

En skön långpromenad i solen och en fika vid köksbordet med äldsta dottern och efter det hämtade jag upp äldste sonen och vi var i en blombutik, på IKEA och på Citygross för lite inköp och småprat. Det kallar jag kvalitetstid; att få umgås med sina barn.
Så lyckligt lottad jag är som faktiskt har fått fyra stycken så fantastiska människor. Först känslan av att bära dom, känna sparkar, höra hjärtljud inne i sin egen mage. Sedan förlossningarna-det absolut mäktigaste jag någonsin varit med om. Och den totala lyckan när det lilla livet läggs till ens bröst, alldeles röd och kladdig. Sedan dagarna direkt efter. Det är nog den tid som jag verkligen, verkligen levt så precis i nuet. Sen få följa deras uppväxt.
Fast allt det där var ju några år sedan!
Nu njuter jag istället av mina fyra vuxna barn och gläds åt att få dela deras tid ibland. Fascineras av att dom sinsemellan är så olika. Det är så spännande att se vad dom väljer att göra med sina liv!!
Och nu blir det mer kvalitetstid, efter ett tufft spinningpass ska jag bada bastu tillsammans med maken som just kommit hem från skridskoisen. Sedan blir det lite brödbak och en god söndagsmiddag. Och snipp, snapp, snut-så var den här helgen slut!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar