fredag 26 april 2024

Och vips, så blev det "slutet på veckan"...

... ja, fort springer tiden. I alla fall känns det så, dock är tiden det enda som är väldigt, väldigt rättvis, för vi alla människor har faktiskt 24 timmar på ett dygn, att spendera som vi behagar. Nåja, det finns ju en del måsten förstås, och en del har av olika anledningar inte möjlighet att kunna spendera sin tid. Men i det stora hela. 24 timmar per dygn och människa.

Här kommer några foton från mina dygn i Dalarna;


Kvällarna är ljusa ända till en kvart före 21, en kvart längre än här i Uppsala, och även om det blev lite moln på nätterna,  minusgrader och snö i luften så lyste fullmånen upp med sitt magiska sken! Den 24 april  var den som störst!


Och är det inte fantastiskt att kunna skörda jordärtskockor den här årstiden. Vi kokade en värmande, krämig soppa och invigde Rosé-drickar-säsongen.


Vi gjorde en utflykt till Sätra Hasselskog för att leta vitsippor, men fick nöja oss ned den fantastiska utsikten över Siljan...


...och plocka lite blåsippor i backen ovanför Vintergatan.


Och lilla Majken hade säsongsavslutning på babysimmet. Det var så roligt att se vilka framsteg hon gjort sedan sist jag var med.

Igår tog jag tåget hem igen och maken hämtade på stationen och hade gjort en alldeles ljuvligt god fisk-soppa, bakat gott bröd och köpt en riktigt fin och god vit Rioja därtill.

Nu följer några hektiska dagar där vi ska passa barnbarn och hund, hinna med en födelsedagsbjudning och samtidigt styra upp en lite större middag. Sen ska vi fira Valborg med övernattande gäster. 
Jag kommer göra ett längre skrivuppehåll, så passar på att önska Sköna Maj välkommen!








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar