fredag 22 april 2022

Trött, tröttare, tröttast.....


 I morse kändes det så här.....

Det började egentligen redan i går kväll. Vi hade middagsgäster och när dom gått och jag diskat upp och plockat undan så gick luften ur mig. Gick i säng och sov som en stock, tack och lov, för de senaste veckorna har jag sovit ganska dåligt, vaknat och legat sömnlös flera timmar. Men som sagt, i natt sov jag skönt men ändå var jag så galet tung i kroppen när alarmet gick.

Misslyckades dock inte med att gå upp, utan cyklade iväg till jobbet och tog mig igenom dagens lektioner. Kollegorna kommenterade dock att jag såg trött ut....

Väl hemma hade ju ett fredagsbad och ett glas vin suttit fint, maken var bjuden på fest på jobbet. Men ensam blev jag inte, 10 minuter efter att jag kommit hem dök tre pigga och glada barnbarn upp för att tillbringa några timmar med farmor.

Så det blev livat i huset och jag gräddade plättar och värmde lapskojs på burk. Ko m nu på att jag aldrig hann äta något själv, mer än två plättar som jag provsmakade medan jag gräddade.

Barnen följdes hem klockan 20 och då var ett-åringen på väg att somna hela tiden så jag sjöng högt, gjorde hoppsa-steg, lekte tittut och tjoade högt under promenaden, och tre-åringen och 6-åringen hjälpte mig.

Väl hemma igen tog jag en varmdusch, värmde en kopp choklad och kröp upp i soffhörnet. Maken kom hem och vi såg ett avsnitt av en gastkramande spännande serie "The Fall" som vi börjat titta på. Den gav mig hjärtklappning och höll mig vaken, men nu är jag redo för sängen.

Imorgon bitti blir jag upphämtad av min syster för en lite road-trip. 

Återkommer söndag kväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar