onsdag 13 april 2022

Never Ending Story


Den här sången hamnade i mitt huvud idag när vi packade bilen full med skräp från förrådet och åkte till miljöstationen. 
För är det något som verkligen är "never ending story" så är det detta med att förrådet plötsligt svämmar över av kartonger, trasiga krukor, skärmar, elektronik eller möbler. Med kläder som ska kasseras, glas, flaskor osv i alla oändlighet. Så tömmer man det och det blir stort och luftigt. Ett litet tag. För rätt var det är har det fyllts på igen!


Och tvätten är ju en annan "never ending story"....

Men låten är bra, och videon så typiskt 80-tal!

Igår kväll var jag på vift med en kär gammal väninna. Vi sågs redan klockan 17 på en liten restaurang för mat, men plötsligt fick vi inte sitta kvar längre. Alltså det är något som jag faktiskt tycker är väldigt otrevligt. Att man bara har en viss tid på sig, i det här fallet 2 timmar, när man ska gå ut och äta. Jag förstår att det är ett praktiskt sätt för restaurangen att få ut mesta möjliga av sina gäster pengamässigt, men egentligen är det väldigt ogästvänligt! Vi var inte alls färdigpratade, så vi fortsatte till en annan bar och satt där tills skymningen föll. 
Vilket väl inte var jättebra, då det visade sig att mitt cykellyse slutat fungera. Men jag kom i alla fall helskinnad hem.

Och eftersom det är påskvecka så har vi ju namn på den som ligger längst på morgnarna. I morse blev vi dymmeloxar båda två. Undrar vem av oss som blir skärkorv imorgon?!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar