torsdag 20 augusti 2020

Det är nästan som "förr i tiden"!

Båda döttrarna är hemma och fyller huset med prat, skratt och pianospel. Dessutom har vi haft hem sönerna med familjer två kvällar. Vi har kunnat sitta ute i trädgården och äta middag till sent. Och innan sängdags så har döttrarna bestämt att jag måste se den svenska ungdomsserien "Störst av allt". I studiesyfte, säger dom, och vi sitter bänkade framför teven och plöjer två avsnitt per kväll. 

Sen sover jag inte så jättebra pga värmen och allt med skolstarten som snurrar i huvudet, men det går ju över. Tiden nu är ändå den bästa.

Och nu, nu, sitter jag ute i trädgården och ser morgondimman lätta och daggvåta trädgårdsmöbler torka upp. Temperaturen är behaglig och jag börjar lite senare idag, så jag har vispat ihop en plättsmet. Ska börja grädda när döttrarna vaknar.

Den äldsta ska tillbaka till Insjön i eftermiddag eller i morgon förmiddag, så "förr i tiden" blev kort. Hon har ledigt denna vecka för att det skulle styras med bröllopet. Deras bröllop som skulle stått nu på lördag i Leksands kyrka, med bröllopsfest vid Laknäs brygga i Tällberg.

Det enda dom inte är avbokat är bröllopssviten på Åkerblads hotell. Dom gjorde rätt som behöll den. Nu hinner dom ju nyttja den mycket mer än om det hade varit bröllop, så det är ändå något litet positivt i eländet. Och bröllopet är ju inte inställt, bara uppskjutet.


Och se bara, vilket stiligt par dom är - och kommer att bli i bröllopskläder!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar