lördag 18 april 2020

Vi får vara med!


En lördag i april!

Dagen fick en underbar start och på det Sofia Sievertsdotters ord;
Solen sprider sitt vackraste morgonljus, fördelar det jämnt över alla hjärtan på jorden. Naturen påminner om att ha tillit, likt fjärilar, nyckelpigor och småfåglar. Dagen ligger utrullad som en röd matta som väntar på viktiga steg. Nuet suddar ut gårdag och framtid, rotar oss i hjärtats djup. Ryggar rätas ut och tankar lyfts till högre höjder. Solen vägleder och vinden visar viktiga vägval. Det mest storslagna ligger framför oss; en dag som aldrig har funnits - och vi får vara med!

Vi skulle egentligen varit barnvakter från i går och till söndag,  då äldste son bokat en resa till Oslo för sig och sin hustru. Men pga rådande omständigheter så blev det ingen resa. Istället lånade dom våra mountainbikes och gav sig ut i naturen på en cykeltur medan vi passade barnbarnen några  timmar mitt på dagen.
Vi har också tagit en långpromenad och badat bastu. Maken har bakat bullar, jag har bäddat rent i sängarna och tvättat. Nu har vi precis avnjutit en kycklingpasta och en ostbricka framför de två sista delarna i serien "Älska mig" på Svt Play. Dags att gå i säng!
Godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar