måndag 27 april 2020

Vårklåda i dubbel bemärkelse.....


Titta på fågelparet som sitter tätt tillsammans högst upp under tegelpannan. Vi stod länge och kikade på dom igår, när vi var ute i Hammarskog och grillade korv, och dom plirade tillbaka och satt alldeles stilla. Kände sig nog på betryggande avstånd från oss människor där uppe.  Så söta!!

Jag har ju pratat om min vårklåda. Den där som kommer med vårsolen och gör en rastlös-man vill bara vara ute i allt det vackra. Men idag har jag också haft en annan typ av vårklåda....
Trots solskyddsfaktor 50 så har mina soleksem blossat upp med full kraft och det kliar så jag håller på att bli tokig. Måste låta bli att riva sönder mig i ansiktet. I morgon bitti har jag fått tid på vårdcentralen.
Därför försöker jag hela tiden göra saker så att jag ska låta bli att tänka på klådan. Ikväll har jag suttit vid symaskinen med ett jätteroligt projekt, en blivande födelsedagspresent. Tyvärr så fattades det en grej för att jag ska kunna fortsätta, men det kanske i och för sig är tur, annars skulle jag väl sitta uppe halva natten.
Nu baddar jag ansiktet med kallvatten, smörjer cortison och hoppas att nattsömnen kommer trots klådan!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar