tisdag 14 april 2020

Avslutar dagen med skämskudde.....


Det blev mjukstart i morse! Börjar ju senare på tisdagar, så jag kunde sitta kvar vid köksbordet efter frukosten. Tog fram en virkning, bryggde  en kopp kaffe, nallade av påskgodiset och lyssnade på en pod. Sen var jag redo för jobbet.
Eleverna räknar nu ner till sommarlovet, det är tydligen bara 36 skoldagar kvar. Och det brukar ju sägas så, att det man inte hunnit med före påsk, det kan bli svårt att få till. Men allt är lite annorlunda i år. T ex så fick mina nior fler lektioner slöjd pga att de nationella proven uteblir. Så om vi bara får vara friska och skolan får fortsätta att vara öppen så ska det nog gå bra för de flesta.

Jag avbokade i eftermiddags min flygbiljett till Trondheim sista april, har väntat in i det längsta, men inser nu att det inte är någon idé. Ringde till min norska väninna och berättade och hon var helt införstådd med att jag gjorde rätt. Hon tror inte att vi kan börja resa förrän nästa år. I Norge är allt så mycket mer nerstängt.

Därför berättade jag inte vart jag skulle nu ikväll!
Maken och jag blev nämligen medbjudna på restaurang Miss Voon, tillsammans med dottern och pojkvännen. Det var utglesat med bord, och inte många gäster på plats, men vi avnjöt en avsmakningsmeny och en bättre Bourgogne.
Men faktum är att jag hade skämskudden med.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar