onsdag 8 april 2020

Rosa fullmåne - ge oss energi!



Så här idylliskt ser det ut i Västerås. Jag var där idag. Skulle hämta ett gardintyg och fick samtidigt en snabb fika tillsammans med brorsdottern. Vi pratade såklart en hel del om rådande situation, hennes föräldrar-min bror och svägerska hör ju till riskgruppen och är i karantän. Min brorsdotter handlar deras mat och dom går själva bara ut för kortare promenader.  Blomgruppen jag planterat, ställde jag bara utanför ytterdörren, sen pratades vi vid i telefon, när jag var på väg tillbaka till Uppsala.


Så jag är glad att jag är yngst av mina syskon och kan få träffa mina barnbarn. Idag fick vi besök av dom här två charmtrollen och fick en mysig stund i skogsbacken och på lekplatsen. 

Och så är det ju fullmåne! April-månen kallas ibland för den Rosa månen. Den kallar på oss, så att vi ska bli medvetna om våra djupa, inre önskemål. Att leva i rädsla eller negativt tänkande är skadligt för ditt andliga, självsliga och sinnliga jag. Håll dig motiverad, och försök att inte dras in i pandemins drama. Lita på att dina änglar, guider och hjälpare från andra sidan är med dig-som vakar över dig och hjälper dig - samtidigt som du hjälper dig själv, att komma igenom den här situationen.
Använd Månens energi för att öka ditt dynamiska, spirituella jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar