lördag 1 december 2018

Jag har ändrat mig.

För ett par veckor sedan visste jag inte vad en Blöj-tårta är. Nu har jag gjort en. OCH jag har haft en Babyshower hemma hos mig. 
Upprinnelsen till det hela var att en barndomsvän till min sonhustru startade en grupp på Facebook och ville överraska med en babyshower. 
Eftersom hon bor i Gävle så frågade hon om plats att ha tillställningen på. 
Jag erbjöd att ha det hela hemma hos oss, och idag lurades höggravida sonhustrun, helt ovetandes hit, där sex vänner och svärmodern och mamman väntade i ett pyntat vardagsrum. Det var serpentiner, ballonger, ljus och ett bord fyllt av pizza bianco, cupcakes, frukt, godis, bubbel och juice.
Och på presentbordet ståtade blöjtårtan! Den ska alltså inte ätas, utan är babyblöjor ihopsatta till en tårt-skapelse. Jag dekorerade med band och hemstickade babysockor.


Jag har ruskat på huvudet åt dylika tillställningar, känt att bebisar inte ska firas förrän dom kommit fram och man vet att allt gått bra. Men min andra sonhustru övertygade mig att tänka på det som ett firande av själva graviditeten. Och efter att nu ha varit med om en, och sett hur överraskad och glad den höggravida sonhustrun blev, så är jag inte sämre än att säga att jag har ändrat mig.
Det var riktigt mysigt och trevligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar