måndag 3 juli 2017

Uppfylld av Abba!



Om Benny och Agneta ser lite konstiga ut på ovanstående bilder, så är det kanske inte så konstigt. Men ibland blir tanter lite barnsliga och det kan dom väl få!

Jag och min goda vän Lena, blev som tonåringar på nytt när vi idag besökte Abba The Museum på Djurgården. Gamla minnen som dök upp med gammal musik från Abbas storhetstid, och även från andra schlagerartister. 


Väl värt ett besök! Har tänkt på det länge, och idag blev det äntligen av. Dessutom extra roligt att gå med Lena. Vi har inte setts på flera år, och hade mycket att ta igen och språka om så efter Djurgården promenerade vi tillbaka till city för att hitta en restaurang och äta middag. Det visade sig lite svårare än vad vi tänkt, då flera hade måndags- och sommar-stängt. Men tillslut blev det en gammal favorit från 70-talet, nu omgjord till ett modernare hamburgerställe. Extra vin blev det sen på stationen, eftersom tåget var en timme försenat pga ledningsfel...
När vi klev av i Uppsala strilade regnet ned, men det var inte svårt att hålla humöret på topp efter en upplevelserik dag och Abbas musik sjungandes i huvudet medan man cyklade hem!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar