söndag 18 oktober 2015

Söndagkväll

Full aktivitet rådde i huset under förmiddagen!
Döttrarna bakade och styrde upp en brunch, som skulle levereras till deras äldste bror med fru. Som bröllopspresent fick dom nämligen en gåva för var månad hela första året som gifta. Antingen någon aktivitet eller någon present. Det har varit alltifrån städning av lägenheten, biltvätt, blommor, champagne, spa-kit osv. För oktober var det alltså en brunch, och nu gällde det att passa på innan äldsta dottern måste återvända till Göteborg.
Själv gick jag ut med sekatör, trädgårdshandskar och plastsäckar i trädgården och röjde bort allt som vissnat efter frostnätterna och maken städade ur ett förråd under källartrappan, därefter blev det en tur till miljöstationen.

Och nu är det söndagkväll och tyst i huset. En dotter sitter på tåget på väg mot Göteborg, den andra har dragit sig tillbaka liksom maken, som för övrigt kände sig lite risig ikväll.
Själv sitter jag och försöker planera veckorna framöver, vilket bl a innefattar en present eller upplevelse till makens stundande 60-årsdag. Det är inte helt lätt, kan jag säga. Blir väl knappast bättre även om jag sover på saken. Men det tänker jag göra i alla fall. Jag är trött, och det är måndag i morgon!
God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar