tisdag 25 februari 2014

Vårkänslor på G!


Se så vacker himlen var i morse kl 06.30 när jag gick ut för att hämta tidningen. Soluppgången färgade den alldeles rosa. Fåglarna kvittrade, snödropparna stod utslagna i rabatten. Det går inte att hejda vårkänslorna längre. T om vovven följde frivilligt med ut, annars brukar hon ligga kvar i sängen tills dottern i princip lyfter ut henne innan hon måste iväg till skolan.

 
Dagens frukoststund!
Frukost äter vi aldrig tillsammans på vardagarna, så då har man gott om plats att breda ut morgontidningen!
 
Jobbade till kl 18 pga ett par rester av utvecklingssamtal. Cyklade därefter till Friskis & Svettis för ett skivstångspass. Tredje dagen i rad med pass, så lår- och bröstmuskler sved av träningsvärk, men det är en skön värk och jag är så glad för att kunna träna!!
 
Allas möjlighet att kunna idrotta och träna blev jag varse idag. Jag har sökt pengar på ngt som kallas idrottslyftet och fått beviljat en summa pengar till min klass som räcker till två träningstillfällen att prova handikappidrott. Idag åkte vi buss till Fyrishov och eleverna fick prova på en timmes rullstolsrugby. Dom hade både riktigt jobbigt och riktigt roligt. Det var inte helt lätt att manövrera rullstolarna.  Nästa vecka har vi tid för att prova på goalball, fotboll för synskadade.
Skoj att få prova, men tacksam är man att det just bara är på prov, och att man sedan kan resa sig ur rullstolen och promenera därifrån!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar