onsdag 12 februari 2014

Huvudet fullt

Det snurrar mycket i mitt huvud just nu; utvecklingssamtalen på jobbet som pågår för fullt, min läxa från ullakademin som måste färdigställas, planeringen inför nästa veckas läxa, småpresenter som ska fixas till fredag, middagsbjudningen till lördagkväll och så packning inför vår lilla tripp till Malaga tidigt söndag morgon.
Men det är som vanligt; ta bara en sak i taget och fokusera på det, så brukar det ordna sig.

Två av fyra samtal uteblev ikväll. Fast en av dom kom en halvtimme försent. Eleven, hennes lillebror, hennes pappa, hennes mamma och mammans nya man. Snopna såg dom ut när jag visade lappen med tiden för samtalet, som både gått hem med dottern och mailats ut till både pappan och mamman. Dottern sa; men mamma du sa ju "nu kan jag tiden, då kan vi kasta lappen".... Jag fick ge  en ny tid, så nu har jag kvar tre samtal till veckan efter sportlovet.

Dottern hade cyklat till skolan idag, bara för att få reda på att lektionerna var inställda.
Makens "mjukvara" till röntgenapparaten hade gått sönder, så han hade fått ägna hela eftermiddagen åt att, med hjälp av telefonsupport, fixa iordning en ny installation.

Så hela familjen var lite småtrötta nu ikväll.

Dock härdade jag ut och satt och jobbade på min läxa ända till nu. Men så har jag ju ledig förmiddag i morgon också. Guld värda, mina torsdagsförmiddagar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar