söndag 2 februari 2014

My deep spiritual well-being!

"Just like we clean our house in spring, we should also take care of our own inner temple. Balance is important for our deep spiritual well-being." Så lyder texten på mitt detox-te av märket "Yogi tea" som jag köpt inför min detox, som jag startade idag.
Det har gått bra, jag är inte hungrig eller sugen på något, dock väldigt trött. Har planerat att lägga mig tidigare om kvällarna den här perioden, så det tänker jag börja med idag.
Maken och jag tog en skridskotur på förmiddagen. Fjällnora friluftsområde har plogade banor med bitvis riktigt fin is, dock mycket vatten, så jag blev genomblöt om fötterna. Det har gått och blivit flera plusgrader så snön som föll är en tråkig sörja. Lite synd, hade hoppats att snön som föll skulle ge skidspår.
På eftermiddagen gick jag på ett skivstångspass. Det är bra mycket roligare än att träna på gym, och jag känner att jag blir peppad att ta i mer och kämpa längre när jag är i grupp än när jag är själv. Är jag bara lite försiktig med rygglyften så borde det fungera.
Veckorna som kommer är dock kvällarna upptagna med utvecklingssamtal. Det är den perioden som börjar nu tyvärr, en av delarna med mitt jobb som jag tycker mindre om!
Men kanske kommer jag i harmonisk balans med en kopp Yogi-te?!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar