lördag 15 februari 2014

Asienresenären tillbaka!

Dagens överraskning för samtliga (utom mig) var att äldsta dottern plötsligt dök upp här hemma! Solbränd med kritvitt hår och så vacker!! Yngsta dottern och pojkvännen trodde inte sina ögon! Till oss här hemma hade hon sagt att hon skulle komma hem den 21 februari, alltså om en vecka. Men planen som hon och resekompisen lagt upp, var en annan. Dom landade på Arlanda redan igår em, tog buss till Uppsala och tog in på Radisson vid stationen, som dom bokat för fyra månader sedan. Och så idag, tog hon stadsbussen hem. Mig hade hon berättade det för, och det resulterade i att jag bokade flyg och hotell även för henne till Malaga. Så imorgon bitti 07.05 lyfter planet från Arlanda.
Vi hann med en sväng till barnbarnet så faster Karin skulle få träffa underverket. När vi kom hem och klev innanför dörren kom maken och mötte oss och fattade ingenting. Varifrån kom den dottern?!
Och ikväll var äldste son och blivande sonhustru här på fondue-middag, och lika snopna blev dom!
Riktigt glatt överraskade blev alla!
Hur hon sedan orkar ställa om sig med jetlag i kroppen, en fullpackad ryggsäck och så packa nytt för fem dagar i Spanien, det undrar jag. Men riktigt trevligt blir det att åka med båda döttrarna.
Och snopet lär det bli för svåger och svägerska imorgon förmiddag, dom väntar sig två Kullanders, men får tre. En bonus där!
Mindre bonus för maken, som får en diskbänk full med disk efter kvällens middag, samt en fullmatad diskmaskin som plötsligt pajade när vi skulle dra igång den.......
Olika falla ödets lotter!
Några stackars timmars sömn ska jag försöka få, klockan ringer 04.20.
Och så blir det semester från skrivandet, återkommer förhoppningsvis torsdag kväll!

Hasta luego!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar