fredag 8 mars 2024

Från Ekorre till Lejon till Lärka


 Igår blev det en ekorre, idag blev det ett lejon!

Om man är född i lejonets stjärntecken har man ett stort hjärta, man har humor, är generös och ställer upp och beskyddar sina närmaste.  Lejon har en stor skaparkraft, karisma och självklara ledaregenskaper. Men om lejonet inte mår bra, eller är ur balans, kan han/hon bli väldigt fokuserat på sig själv, slö, passiv och arrogant och kan vara väldigt lättstött och känsligt. Lejonet är ett eld-tecken och vill förmedla inspiration och positivitet till andra.

Och jag har hittat ett nytt "kännetecken för fredag". 

Nämligen att lyssna på Spanarna på P1 kl 15. Nåja, idag blev det efter klockan 16 eftersom jag  var ute och tog eftermiddagspromenaden med lilla vovven vid 15. Men jag har nu gjort det några fredagar, och upptäckt att det är ett alldeles utmärkt signum för att det "ska bli helg"!! Jag blandade till varsin fredags-margaritha till maken och mig. Han satt och lyssnade på en pod och jag gick in i mitt syrum och tillverkade det lilla lejonet och lyssnade på Spanarna! En utmärkt sysselsättning efter en dag med städning och hundpromenader.

Passar lilla vovven sedan i onsdag, då det "kört ihop sig" för hennes matte. I morse, tyckte jag faktiskt riktigt synd om henne!! Hon hade råkat göra ett misstag, så att företagets hemsida igår kväll, istället för att rabattera skjortor/blusar med 250 kronor, gick ut med ett pris på 250 kronor. Det varade bara en timme innan hon upptäckte misstaget, men på den timmen hann det säljas 38 st skjortor/blusar. Vilket innebar att företaget, istället för att få in 38 000 kronor fick in 9 500 kronor. Jag har ännu inte hört vad chefen tyckte om detta lilla misstag......

Men om detta är lilla vovven intet ont anande, hon har det bra här hos oss och verkar inte sakna sin matte. 

Och jag vill bara tala om att idag hörde jag den allra första lärkan!! Yippie, yippie!!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar