lördag 25 juli 2020

Sommar-sysslor

I förrgår skrev jag om hur trist det är att "spontan-besökens" tid verkar vara förbi. Och så i går blev vi spontant hembjudna till äldste son med familj som kommit tillbaka till stan efter sin semester i Hälsingland. 
"Det blir bara något enkelt", sa sonen. Och enkelt i hans ögon är en tre-rätters med fantastiska råvaror och fina viner från beställningssortimentet....
Dom hade besökt Frägsta mejeri på sin semester och köpt med sig deras egentillverkade mozzarella och citronpasta. Jag har tittat in på hemsidan och är väldigt sugen på att säga till där någon gång. Och efter att ha ätit osten och pastan, så är suget än större!


Så här nöjda var vi bara efter förrätten!

Och tänk att vi till kvällen kommer att få ytterligare en spontanmiddag! Då bjuder dottern och pojkvännen på mat inspirerad från mellanöstern och dom har även bjudit över mellanson med familj, här hemma hos oss.


Då tänkte jag att vi kanske kan starta kvällen med att dricka cava i vår nya loungegrupp. Här satt vi och åt frukost i morse och det gick så bra så. Det känns som att vi fått ett nytt rum till huset!

Efter frukosten var vi till miljöstationen med en bil fylld med överblivet virke och gammal skit från förrådet, som jag tillslut lyckades städa färdigt.
Så nu kan vi med gott samvete åka iväg på semester igen.
Vi håller på att packa för cykelsemester och imorgon bitti bär det av med cyklarna på biltaket. Första stoppet blir vid Norrqvarn för en tur längs Göta Kanal. Sen tänkte vi  Kinnekulle och så en sväng i trakterna runt Borås.
Återkommer här när vi är tillbaka.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar