söndag 15 december 2019

Please! Don´t tell me it´s monday tomorrow.......


Vilken helg!
I fredagskväll bjöd skolan på julbord ute på restaurang. Det var avspänt och trevligt och vi var några stycken som efteråt gick vidare till 7 Flaskor och drack drinkar och fortsatte prata.
På lördagen var min syster, jag och goda vänner på Katalin och Höjdarlunch med Helen Sjöholm, Jacke Sjödin och Andreas Nilsson. En fantastisk föreställning i högt tempo som bjöd på skönsång, humor och en smula allvar. Galet bra!
Äldsta dottern som var i stan för att hälsa på vänner hade tid för sin gamla mamma på lördagkvällen så vi lagade go-middag och myste tillsammans. Även i morse hade vi en mys-stund vid frukostbordet innan jag skjutsade henne till tåget.
Syster, bror och svägerska och jag bilade vid lunchtid till Västerås där äldsta brorsan och hans fru bjöd på adventsmys och god middag hela långa eftermiddagen.
Väl tillbaka i Uppsala tappade jag upp ett bad och låg och läste en bok. Något som jag vanligtvis brukar göra inför helgen på fredagkvällen.
När jag steg upp och frotterade mig torr  insåg jag att det faktiskt var söndag och slut på helgen. och jag kände mig precis just som den lilla vovven på bilden ........

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar