måndag 22 april 2019

Hur svårt kan det vara??

Så börjar årets påskhelg gå mot sitt slut. Det har varit fantastiska dagar när våren verkligen fått fäste och vi kunnat njuta av sol och värme.
Det gjorde att jag släpade ner alla vår- och sommarkläder från vinden, vädrade och strök. Började också tvätta och plocka undan höst- och vintersäsongskläderna, även om en del ylletröjor får fortsätta hänga med ett tag. Det kan ju bli bakslag.
Jag konstaterade två saker;
1. En del kjolar och blusar har hängt med väldigt länge, och de senaste 4-5 åren har dom bara flyttats mellan förvaringarna. Aldrig använts.
2. Alla mina 6 par sommarbyxor har krympt i midjan.....


Tyvärr är sanningen om nr 2 att det är jag som växt.
Sedan jag ådrog mig knäskadan har jag inte kunnat träna ordentligt sedan mitten på januari. Sen fick jag ju ryggproblem, så på två månader har jag inte tränat alls.
Jag har dragit på mig 6 extrakilon och tråkigt mag- och midje-fett. Visst får jag igen byxorna, men det är fruktansvärt obekvämt och så blir det överhäng, och det är extremt fult, så jag vägrar.

Idag åkte jag iväg för att köpa ett par nya byxor. Fick gå upp 2 storlekar!!
Inte direkt rolig shopping, men min förhoppning är att dessa byxor ska användas tillfälligt och att de sex par jag nu hängt undan, ska kunna användas inom överskådlig framtid.
Målet är


Det står ju att man bara behöver viljan att försöka och att tro på sig själv ....
Hur svårt kan det vara??!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar