onsdag 21 februari 2018

Spegel, spegel på väggen där....

Spegelbilden som möter mig känns inte längre som jag! Vem är det som hålögt glor tillbaka på mig varje morgon när jag står och borstar mina tänder?

Idag trodde jag att det skulle bli ändring på det, men tji fick jag!

Strax före jul var jag på konsultation och bokade in en  s k Skinbooster-behandling. Har tvekat flera gånger och undrat om det verkligen är värt pengarna, men efter mycket funderingar och en extra konsultation, så bestämde jag mig till slut. Fick 25 % rabatt om jag bokade före sista januari, så då betalade jag innan jag hann ångra mig igen, och nu finns pengarna innestående, så när jag väl gör det kommer det att kännas nästan gratis! Ja, så kan man lura sig själv när man är på det humöret!!

Gjorde den första behandlingen redan för 3 veckor sedan och skulle alltså göra nästa idag.
Tog bussen ner på stan, tillsammans med dottern som skulle köpa en födelsedagspresent, och så stövlade jag in på salong Cura, tog av mig alla lager ytterkläder och satte mig ner i behandlingsstolen. Janine (hon heter så) tittade på mig och utbrast; -Är du sjuk? Vad har du gjort? Du måste gått ner i vikt! Så där såg du inte ut när du gick härifrån sist, resultatet är ju borta! Hur mår du egentligen?
Jag fick knappt en syl i vädret, men berättade att jag haft influensa, att jag gått ner 4 kg i vikt och fortfarande känner mig energi- och orkeslös.
Det blev inte någon behandling idag, hon vill inte göra något förrän jag är fullt frisk och fått tillbaka min kraft. Visserligen får jag nu fortsätta glo på den där hålögda människan i spegeln, men det känns ju ändå som att jag är i väldigt trygga händer på en seriös utövare.
Nu får jag återkomma om en månad, om jag är fullt frisk vill säga....

Roade mig istället med att möta upp dottern för att prova bh. Hon har också gått ner i vikt och ändrat storlek, så nu gick vi till Twilfit i S:t Persgallerian. Där finns en otroligt kunnig, trevlig och service-inriktad säljare. Det hon inte kan om bh-modeller, är inte värt att veta. Jag bänkade mig på en pall inne i provhytten medan dottern provade igenom så gott som hela lagret och fick så god hjälp av säljaren, som kom in och tittade och kände och drog i varje modell.  Någon timme senare tog vi bussen hem, nöjda och belåtna, med ett litet lager bysthållare i bagaget.

På eftermiddagen blev det hundpromenad i vackert vinterväder. Så här såg det ut i soffan efteråt, när alla var lite småtrötta!


Ikväll när jag borstar tänderna, ska jag tänka snälla tankar om henne jag möter i spegeln!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar