lördag 27 juli 2013

Värmebölja

Riktigt varmt idag, termometern visade plus 30 grader!
Kände medlidande med sonen som hade fotbollsmatch och dottern som är sjuk sedan några dagar.
Maken, yngsta dottern med hund och jag tog oss till Wiks slott där vi låg vid vattnet hela dagen, så oss var det inte synd om. Jag trampade ut med min cykel, har sådan abstinens att få röra mig! Vattnet hade behaglig temperatur och dottern och maken badade mycket. Själv tordes jag inte gå i och kyla ner ryggen, är så rädd för att den ska "krampa" tillbaka i ryggskott, än känns den inte riktigt stabil. Men jag satt på bryggan och plaskade med benen i vattnet och det var skönt! Och jag stoppade lilla valpen i vattnet och skrattade högt åt när hon simmade. Det såg helt underbart ut! Redan när hon närmade sig vattenytan började tassarna gå i simtag!!
Vi blev bjudna på födelsedagsmiddag hos svåger och svägerska ute i Björklinge ikväll. Döttrarna höll varann sällskap hemma men son och flickvän följde med och vi fick en trevlig kväll tillsammans.
Naturen bjöd på vackra skådespel; på ditvägen en enorm regnbåge som lyste upp himlen och på hemvägen en klotrund, stor måne i gulorange, delvis dold av moln.
Magisk sommarnatt!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar