tisdag 23 juli 2013

Lycka är....

...att kunna cykla!!
För knappt tre veckor sedan fick jag ett rejält ryggskott. I en veckas tid tog jag mig endast fram med hjälp av kryckor och åt smärtstillande tabletter dygnet runt, jag fick behandling i form av akupunktur, massage, ström och hänga upp och ner (allt det där heter ngt mycket tjusigare på sjukgymnastspråk, men det har jag glömt).
Under vår Gotlandsresa blev jag långsamt bättre, jag klarade att gå kortare sträckor med korta, långsamma steg utan kryckor och jag avhöll mig från värktabletter.
I går tog jag fram cykeln för att prova. Det blev en tur till kyrkogården-och tänk att det fungerade utan problem. Så i morse bestämde jag mig för att cykla till blodgivningen, det var dags att ta ett blodprov eftersom mitt järnvärde var lågt vid senaste blodlämningen.
Tänk så underbart att få sätta sig på cykeln och trampa iväg. Frihetskänsla!!! Jag är så tacksam för att kunna röra mig. Så jublande glad och lycklig!! I morgon ska jag testa ett yogapass!!

Annars idag har maken och jag varit och inhandlat en ny sänglampa-vi behöver en belysning som går att vinkla och inte stör den andra, när en vill läsa och en sova. Fick tag på en riktigt snygg och bra som nu sitter monterad över sängen.
Jag kom mig äntligen för att sy ihop de tunna stickade muddarna jag stickat färdigt för ett tag sedan.
Idag blåste det så kallt ute så jag kände att snart är det dags för varmare kläder! Tänker ev montera dessa på en jeansjacka e dyl. Eftersom jag för närvarande inte har något stickprojekt letade jag på nätet efter ngt nytt passande till ett ull-silkegarn som jag nystat fyra härvor av idag. Hittat en öppen väst som var riktigt söt som jag tänker provsticka till. Annars har jag tänkt sticka sockor i höst, det finns så många fina sockgarner att köpa och sockor går alltid åt. Men först använder vi det som finns på lagret!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar