måndag 15 maj 2023

Tre gånger lycka

Nere i Moseldalen rådde försommar med utslagna löv och storslagen blomsterprakt. När vi kom hem till Sverige igen hade lövsprickningen precis startat och vitsipporna blommade fortfarande. Efter ett par dagars värme så har nu slånbärsbuskarna och äppelträden börjat slå ut. Vilken lycka för oss, att få uppleva allt från början igen!!


Lycka var det också att få ta premiärtur med kajakerna! Igår drog vi iväg till Örsundaån och var ute ett par timmar med kaffekorg innan vi skulle på födelsedagskalas.

                                         

Lycka är också att umgås med sin familj! Ett av våra barnbarn fyllde 8 år i fredags och i strålande sol och varma vindar bjöds vi på trädgårdsfest från eftermiddagen in på kvällen. En dotter saknades visserligen, men hon har istället kommit hit från Dalarna ikväll tillsammans med bulldoggen Frasse.  Dock hann vi inte mer än slänga i oss middagen, innan hon måste åka tillbaka till Vittinge. En man ringde därifrån och hade hittat hennes plånbok, överkörd av bilar och ganska demolerad, men körkortet var i alla fall intakt. Dottern hade inte hunnit märka att den saknades. Förmodligen hade hon glömt den på biltaket när hon stannade för att tanka. Så kan det gå, men trevligt att det finns ärliga och hjälpsamma människor!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar