måndag 1 november 2021

Stick- och sy-lov

Innan jag kunde sätta mig och äta frukost i morse, så måste jag leta inspiration till en ny stickning! Det har blivit en vana att sitta en liten stund vid frukostbordet och sticka. Jag äter mina mackor och läser tidningen, men den sista koppen te, den ska intas tillsammans med stickning, annars känns det som att dagen inte börjar tillräckligt bra!
Hittade ett grått garn och provstickade en uggla. Det ska bli ett pannband. Nu har jag trätt pärlor på garnet (ugglans ögon) och lagt upp tillräckligt med maskor för en tjock-skallig 63-åring! Så nu har jag så att jag klarar mig ett litet tag!


Sen fick symaskinen gå varm! Det kommer hit barn-barn snart, och jag tänkte dom skulle få varsin mask att klä ut sig med. Vi får väl se om dom tycker som jag, men jag hade i alla fall väldigt roligt när jag gjorde dom!


För övrigt så har jag gått mot solen idag! Termometern visade plus 13 grader och solen sken från en klarblå himmel, så det blev en långpromenad med lilla vovven. Sen är det ju egentligen galet att det är så varmt, nu när vi gått in i november, men det är bara att gilla läget och ta tillvara dagsljuset.
I eftermiddags har jag varit på massage, och nu känns det nästan som att jag kommer att få träningsvärk. Den tog, vill jag lova. Hon som masserade var både liten och väldigt tunn, men ack vilka starka underarmar, händer och tummar hon hade! Det var så bra att jag bokade en ny tid om 3 veckor!
Jag har ju gått regelbundet på massage i många år, men nu är det säkert tre år sedan sist. Hon som jag gick hos då, flyttade till Stockholm, och jag är lite kräsen när det gäller massörer. Vi får väl se hur det känns med den här.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar