fredag 25 juli 2014

Man kan inte få allt här i världen!

Maken och döttrarna drog iväg till kusten i morse. Dom har haft en helt underbar sol- och baddag Kanske sommarens allra varmaste dag!  Själv valde jag att stanna hemma och städa och tvätta!
Ja, jag kan erkänna att ibland är jag lite knäpp!
Men man kan inte få allt här i världen, och just idag valde jag att ta reda på hemmet. Vi ska nämligen ha ett litet släktkalas imorgon för 20 personer och jag ville ställa iordning i lugn och ro. Det slutade ändå med att jag just satt ett bröd på jäsning i kylen över natten-och klockan närmar sig midnatt!
Det råkar nu vara så att jag tycker om att fixa och pyssla i hemmet, så jag har definitivt inte lidit någon nöd. Dessutom har jag inte bara jobbat!
Fick fin-besök idag igen och nu har jag tagit över en "tradition"!
Min mamma passade våra barn en hel del. Varje sommar fick något av barnen sitta i trädgården och plaska i en gul badbalja. Mamma fotograferade, framkallade och satte inom glas och ram. Jag fick fatt i dessa kort för ett tag sedan.


Från vänster till höger; Gustav född 1984, Johan född 1986, Karin född 1992 och Ingrid född 1995.
Tänk att jag tog rätt på den gula badbaljan, när vi röjde i mammas och pappas hus. Och idag var det mitt första barn-barns tur att plaska i badbaljan. Och farmor fotograferade.


Undrar hur många badbaljekort jag kommer att få??!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar