torsdag 10 juli 2014

Låt oss njuta sommaren!

Facebok och instagram uppdateringarna just nu innehåller bara sommarlycka!  Solnedgångar, strandhäng, spegelblanka vatten, båtturer, fyllda vinglas på stenhällar, barfotatår i gräset, köttbitar på grillar, nyfångad fisk på spön, termometrar som visar 30 grader plus osv i all oändlighet. Som en enda lång, lycklig reklamtidning.
Dottern "instagrammade" t ex sin mamma idag, när hon tog sig nerför badstegen på bryggan vid Wiks slott. Hon hade en ledig dag så vi packade matsäck och tog oss dit för en sol- och baddag.

Vi behöver få njuta och leva livet lätt just nu. Sommarvärmen är ljuvlig, de ljusa kvällarna är underbara, dofterna, ljuden, allt. Låt oss bara få gotta oss i detta utan dåligt samvete!!

Jag satt ute sent på verandan ikväll och njöt tystnad. Maken är i Malung och spelar golf, äldsta dottern var på stan och fikade med en god vän, yngsta dottern är med vänner vid Bråviken. Äldsta sonen är i Söderhamn, yngsta sonen är i Estland. Så spridda men ändå så nära, för alla finns i mitt hjärta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar