måndag 6 november 2023

Ingen Gustav Adolf-bakelse...

... äter vi idag. Men det finns andra godsaker vi stoppar i oss och mumsar på, rester från födelsedagsfirandet som pågick i dagarna två. Det var inte utan att jag var en smula trött när jag cyklade till gymmet i morse. Nästan lite vimmelkantig. Men det var det värt, för jag tycker nog att det blev väldigt lyckade dagar båda två! Och huvudpersonen var också nöjd!



 

Och vi fick med alla åldrar! Från yngsta barnbarnet 2 1/2 månad, via barnbarn i stigande ålder och barn i ett spann 28-39 och så huvudpersonen som fyllde 68. Och i går kväll, när allt var diskat och återställt efter festligheterna så tog vi oss till kyrkogårdarna och tände ljus. Det var visserligen inga marschall-kantade vägar, men väldigt mycket ljus, gott om folk och stämningsfullt.

Idag har dimman legat över landskapet, likt den gjorde vid slaget vid Lutzen 1632. Det fick man i alla fall fick läsa om på historielektionerna i skolan. Det är allmän flaggdag, men jag nöjde mig med att hissa flaggan i lördags, nu står den i källarförrådet till nästa födelsedagsfirande.

Jag ska även ställa datorn i förrådet för ett tag, nu blir det skärmfritt och jag återkommer och berättar varför om en dryg vecka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar