måndag 1 juli 2019

Bli inte ledsen - bli en krigare!

Jag cyklade hem från ett yogapass med en klump i bröstet. När jag kom innanför dörren och maken ropade och frågade hur det gått, så brast rösten och tårar trillade.
Nej, jag borde väl inte gått, hade haft ont i ryggen sedan jag röjde i köksskåpen och inte blev det bättre av en natt i tält. Men jag ville liksom inte låtsas om det.
Maken satt och slö-tittade på ett program om Svenne Hedlund och Hepstars och jag drogs till de gamla låtarna och satte mig ner för att titta. Sen tänkte jag att, han har nog värre ont i ryggen än vad jag har, hans puckel har blivit hiskeligt stor sedan det begav sig på 60-talet, men inte klagade han för det.
I duschen gaskade jag upp mig och lovade mig själv att inte bli ledsen utan bli en krigare! Jag kunde göra både Krigare 1, Krigare 2, Sol-Krigaren och Vilande Krigaren i kväll.



Bättre att ikläda sig rustning och svärd och vara stark, än att sätta sig ner och gråta!

Nu ska jag tända stearinljus och duka fram te och nybakade limpsmörgåsar. Maken är på väg till Arlanda för att hämta hem yngsta dottern och pojkvännen som kommer från ett varmt och soligt Sicilien, hem till ett ganska kylslaget och regnfuktigt Sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar