måndag 7 oktober 2024

My favorite color is october

 


Naturen i detta nu är verkligen magnifik!! Vilken fantastisk färg-rikedom!! Man blir alldeles lycklig av att vistas i naturen och kunna ha möjlighet att insupa allt det magiska! Och det verkar inte spela någon roll att man varit med om det 66 gånger innan.....

Hade lovat att passa barnbarn några timmar på eftermiddagen idag. Det gräddades plättar och spelades spel men tillslut fick jag ut 3-åringen att plocka löv i en korg. (5-åringen ville hellre stanna inne med farfar och lyssna på fotbolls-låtar. Han är totalt insnöad på allt som har med fotboll att göra just nu.) Men Eva och jag fyllde korgen med löv och så satt vi i solen i trädgården och pysslade. Hon fick göra ett lövhänge, jag hade fäst stark tråd runt en kotte och satt en nål i andra änden som hon trädde upp lönnlöv på, den kan sedan hänga och snurra utanför ytterdörren. Själv band jag lönn-löven runt en halmstomme, som en liten färg-klick utanför vår ytterdörr.

Det är söndag och en ny "arbets-vecka" väntar! Jag åker till Insjön för att hjälpa till med flytt-bestyr, eller passande av barn, så att mamman kan få "flytt-bestyra". 

Men först ska jag värma en soppa och duka upp ost-bricka och rödvin till maken kommer hem från fotbollen Sirius-Elfsborg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar