tisdag 3 juli 2018

Det verkar inte bli som jag tänkt.....

Nu har jag hittat ett sommarhus som jag vill ha!, ropade jag nyss till maken som sitter klistrad vid fotbollen.
Det är ju annars han som är spekulant på sommarstugor, och har så varit i flera år. Jag har motat och varit sval och ganska ointresserad.
Därför tror jag att det kanske tändes en liten gnutta hopp i maken när jag kom springandes med bilder på datorn.
Stor sjö-tomt, charmigt hus från 1750-talet, 300 kvadratmeter, 12 rum, takbjälkar, kakelugnar, vedspis, kalkstensgolv, den underbaraste inglasade verandan med utsikt mot sjön och så fullt modernt!
Kort sagt; en dröm!!
Enda kruxet var väl att utgångspriset var 20 miljoner kronor....
Maken vände snabbt blicken mot fotbollen igen.

Men tänk att ha ett hus med sjöutsikt och egen strand!

Egen sjö blev det nästan på köksgolvet ikväll, när jag och dottern hjälptes åt att fylla 100 vattenballonger. Det var inte helt lätt. Ibland slet dom sig från vattenkranen och blötte ner både oss, vägg och golv.  Och varför gjorde vi nu denna aktivitet kan man ju undra?! Jo, jag hittade ett tips om att dessa ska fundera som kylklampar till ölflaskor och läsk-burkar, perfekt när man ska kyla stora mängder!


Sen är det väl tveksamt hur mycket dricka vi kommer att behöva kyla, som det ser ut nu så lovar väderprognosen på lördag kraftigt regn, blåst och som mest +18 grader.

Och som om inte det vore nog!
Så gick ju Sverige och vann dagens match mot Schweiz, vilket innebär att det är kvartsfinal på lördag kl 16, precis när jag planerat att servera middagen.
Båda sönerna har hört av sig och försäkrat sig om att det blir fotboll på kalaset. T om så att en av dom ska försöka ta hit en projektor och rigga upp en storbildsskärm.

Litegrann känns det som att det här kalaset inte riktigt blir som jag tänkt...


Men till och med jag hamnade framför fotbollen idag, eftersom jag planerat in middagen lite dåligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar