söndag 29 september 2024

En vän är någon som hjälper en upp när man är nere...

... och funkar inte det, så lägger den sig ner och bara lyssnar....
Citat från Nalle Puh.
Här kommer ett till;


Jag har skjutsat min goda vän till Arlanda, och i detta nu kliver hon strax på flyget tillbaka till Trondheim. Vi har känt varandra i 40 år, delat både glädje och sorg och vet liksom var vi har varandra. Så avstånd betyder inte så mycket, varken i mil eller tid. 

De här dagarna har vi hunnit med att vistas på Dalecarlia Spa. Fått vackra naturupplevelser, ätit och druckit gott, njutit av sköna spa-behandlingar och mysiga bad.


Vi har sovit över i Insjön och fått umgås med dottern, barnbarnet och Frasse. Ätit och druckit gott även här!
Och när vi kom tillbaka till stan i fredags var vi bjudna på champagne-kväll hos yngsta dottern och sen åkte vi bara hem och satte oss vid dukat bord, där maken fixat lyxmiddag med go-vin.


I går bjöd vi över en till "gammal vän" och hade Margarita-eftermiddag med olika varianter på denna drink, allt medan vi surrade på om allt mellan himmel och jord.
Så dagarna har rullat på snabbt och vi har fått nya minnen att spara i vänskapsbanken.


I natt kröp temperaturen ner under nollan, det var is på pölarna som bildats efter regnet tidigare i veckan, så nu har maken skördat alla tomater och all chili, ryckt upp plantor och grävt ur pall-kragarna. Jag ska ta rätt på ute-blommorna i morgon, nu behöver vi göra höst i trädgården.
Men ikväll, vill jag bara ta det lugnt tillsammans med maken, han är trots allt min allra bästa vän, och den här veckan har han hamnat lite i skymundan. 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar