torsdag 8 augusti 2024

Stanna tiden en stund


 ... och när hon tar min hand, när hon tar min hand. Då hör jag fåglar sjunga och marken börjar att gunga...

Ges, gamla hit, parkerade i mitt huvud när jag såg dom här tre i trädgården igår! Jag nästan dog söt-döden! Eva, Majken och maken, morfar till den ena och farfar till den andra. 

Visst vill man ibland bara stanna världen och tiden. Det är ju så bra i detta nu! Flickorna är så gulliga och oskuldsfulla!

Mamman  till den yngsta på bilden, tycker dock att det ska bli skönt att få vara ensam ett par nätter, för första gången på nästan ett år. Pappan till tösen ska nämligen åka hem med hund och barn och mamman, dvs min äldsta dotter ska tillsammans med sin syster och mamma, dvs mig, åka på en hotell/spa-övernattning i morgon. 

Vi har i ca 15 års tid varit iväg på spa 1-2 ggr per år, bara vi tre, och det har varit så mysigt. Nu får vi se om det blir lika mysigt, eller om dottern får bebis-abstinens (eller om hon ber; stanna världen en stund...)   Jag vet att det är viktigt att skapa plats för egentid, särskilt som hon är så mycket ensam eftersom pappan till barnet arbetar borta hela veckorna. Hur mycket man än älskar sina barn, så får man inte glömma bort sig själv, man är inte bara mamma. 

Jag ska berätta när vi kommer tillbaka, hur det blev!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar